8

Welcome to my weblog. My name is Anita and I am 68 years old. I am quilting since 2005 and put a lot of time in it. I like classic quilts. I am a member of a little Bee who meet once a week. I like also machine embroidery.

Fijn dat je even langskomt. Mijn naam is Anita en ik ben 68 jaar jong. Ik quilt sinds 2005 en steek er behoorlijk veel tijd in. Ik ben lid van een kleine bee die wekelijks bijeenkomt. Ik hoop je vaker hier te zien.

donderdag 11 april 2013

Mislukking

Zoals jullie weten maak ik allemaal kleine borduurwerken voor de pronkrol. Dat gaat niet altijd van een leien dakje. Dit moest Duits borduurwerk worden geborduurd met stopwol. En lelijk dat ik het vind. Ik ga nog maar eens een nieuwe poging wagen. Maar ik weet wel dat dit niet een favoriet gaat worden.
As you know I am making all sorts of little embroideries. This supposed to bee German embroidery with wool. I think it is very ugly. I will start a new one. But I know already this will be not one of my favorites/

14 opmerkingen:

Lida zei

Als je nu i.p.v. stopwol, wollen garen van Aurifil gebruikt, denk je dat het dan niet beter zal gaan? Ik vind het zonde van je werk en je rol als je er niet blij mee bent! Succes met je prachtige rol, komt vast wel goed! Knuffel
Lida

Marjan zei

Inderdaad een ander garen proberen? Het patroontje is heel leuk!

Quiltpassion.blogspot.com zei

Ja, met een dikker garen wordt het vast mooier. Als je het zelf niet mooi vindt, kun je het misschien beter weglaten. Als dat kan, tenminste. Succes!

Groetjes, Cisca

Bizzy Martine zei

Ik heb pas geborduurd met wollen garen van Aurifil. De draad heb ik dubbel genomen en het ziet er prachtig uit.
Grtjs, Martine

Annie Kingma zei

Lijkt me pittig hoor, is wel en mooi bloemetje
Groetnis Annie

Annelies zei

Ja, dat is jammer. Als je het niet mooi vindt moet je het er niet in doen.

Anoniem zei

Het is nooit leuk als het resultaat niet is zoals je dat in gedachten hebt.weet niet wat Duits borduren is,maar het lijkt op platsteken borduren???
Misschien het advies opvolgen en met een ander soort draad borduren?
succes!
groetjes,Truus uit Drenthe

Willy zei

Hopelijk vind je er een oplossing voor.

Pauline zei

Op de site van Bronwyn Hayes staat een tutorial waar je misschien iets aan hebt, even scrollen door haar 'The wish quilt' van afgelopen december (was het geloof ik. Ik vind het dapper dat je niet meteen opgeeft, ik hoop dat het je gaat lukken en het Duits borduurwerk toe kan voegen aan je pronkrol. Het hoeft er uiteindelijk niet perfect uit te zien, als je maar tevreden bent over je poging.

Erica zei

Jammer dat je het niet mooi vindt. Misschien helpt, zoals al eerder is aangegeven, ander garen. Heel vroeger heb ik deze techniek wel eens toegepast en ik herinner me niet dat het niet mooi opgevuld was. Het patroontje is wel leuk! Succes met je nieuwe poging.

Frederika zei

Jammer van al het werk dat je er aan hebt gehad. Maar ja weer een ervaring rijker nietwaar.
Fijne avond Frederika

marga zei

Het patroontje is wel mooi. Misschien zoals anderen zeggen met ander garen.
Veel succes.
Groeten
Marga

Anoniem zei

MISLUKKING is nou niet een woord wat ik bij jou vaak tegenkom.
Jammer dat het je zo tegenvalt.

Wendy zei

Your embroidery looks beautiful from here! Not ugly :)