8

Welcome to my weblog. My name is Anita and I am 68 years old. I am quilting since 2005 and put a lot of time in it. I like classic quilts. I am a member of a little Bee who meet once a week. I like also machine embroidery.

Fijn dat je even langskomt. Mijn naam is Anita en ik ben 68 jaar jong. Ik quilt sinds 2005 en steek er behoorlijk veel tijd in. Ik ben lid van een kleine bee die wekelijks bijeenkomt. Ik hoop je vaker hier te zien.

maandag 9 januari 2012

Sandwichen met latten

De latten zijn 1.50 m en 10 cm breed en gemaakt van 12 mm berkenhout multiplex. Eerst strijk je voor- en achterkant goed. dan eerst de achterkant neerliggen met de goede kant naar beneden. Dan de top met de goede kant naar boven. Een lat op de top en iets oprollen, dan de andere lat op de achtergrondstof en oprollen. Allebei helemaal oprollen. Hierna heb ik de rollen naar mijn eigen kamer gebracht. Eerst de achtergrondstof iets afrollen en dan de tussenvoering erop. De top erop en ook iets afrollen, rijgen en steeds verder afrollen en rijgen. Het ging zo makkelijk, ik stond er echt van te kijken.
I show here how I did my sandwiching and explained it in Dutch. I think you can find it in English on internet.

Geen opmerkingen: