8

Welcome to my weblog. My name is Anita and I am 68 years old. I am quilting since 2005 and put a lot of time in it. I like classic quilts. I am a member of a little Bee who meet once a week. I like also machine embroidery.

Fijn dat je even langskomt. Mijn naam is Anita en ik ben 68 jaar jong. Ik quilt sinds 2005 en steek er behoorlijk veel tijd in. Ik ben lid van een kleine bee die wekelijks bijeenkomt. Ik hoop je vaker hier te zien.

zondag 2 augustus 2015

Borduurweek


juni
 Afgelopen week is een goede borduurweek geweest. Ik heb aardig wat achterstallig werk kunnen doen. Veel anders kan ik nog niet hoewel het iedere dag beter gaat. Ik denk zelfs dat ik het met de Randjes deze week wel helemaal zal halen.Ook de advent animals gaan heel goed. Hier loop ik er nog maar een achter. Ze zijn erg grappig. Nu nog bedenken hoe ik ze ga afwerken.


Ik ben lid van de Country Cottage Needleworks Christmas ornaments. Toen ik thuiskwam van vakantie lagen er drie op me te wachten. Een heb ik er af, maar gisteren kwam er ook weer een nieuwe binnen. Nog even doorwerken dus. Als mijn borduurwerk af is hoop ik eerst wat kleinere quiltdingen af te maken voor ik weer aan mijn grotere project kan beginnen. Dus hoop ik volgende week meer borduurwerk te kunnen laten zien.
Ik wens iedereen een fijne zonnige week.

6 opmerkingen:

Ineke zei

Het zijn wel leuke borduurtjes!

Guusje, zei

Wat een mooie werkjes laat je weer zien en ben je mee bezig. Leuk dat je er weer bent. Ik hoop dat jullie toch een hele fijne vakantie hebben gehad en het weer iets beter met je gaat. Groetjes Petra

Lida zei

Je bent lekker bezig en fijn dat je begint op te knappen! Knuffel
Lida

Annie Kingma zei

Mooi borduurwerkjes weer gemaakt
Rustig aan, en je knapt weer wat op gelukkig
Groetnis Annie

Chris zei

Voor elke datum in december maak je een advent animal? Wat een leuk idee. Dan ben je al aardig op weg trouwens.

Frederika zei

Wat een leuke borduurtjes heb je daar bij elkaar. Super