8

Welcome to my weblog. My name is Anita and I am 68 years old. I am quilting since 2005 and put a lot of time in it. I like classic quilts. I am a member of a little Bee who meet once a week. I like also machine embroidery.

Fijn dat je even langskomt. Mijn naam is Anita en ik ben 68 jaar jong. Ik quilt sinds 2005 en steek er behoorlijk veel tijd in. Ik ben lid van een kleine bee die wekelijks bijeenkomt. Ik hoop je vaker hier te zien.

dinsdag 9 september 2014

September en een nieuw begin

O wat is het lang geleden dat ik een blogje geschreven heb. Ik ga het weer voorzichtig proberen.  Mijn DH is ondertussen aan een lies slagader geopereerd en moet begin november nog aan de andere kant geholpen worden. We zijn dus niet met vakantie geweest. Een en ander heeft ook bij mij een dipje veroorzaakt. Maar we proberen de draad weer op te pakken.
Wat zijn de voornemens voor september:
Het oktober huisje, een Marker bicornu, een paar sokken, afmaken van een sneeuwmannen kussen. Samen met Else uit Amerika gaan we ook weer wat maken en in september wordt het een onderzetter voor een theelichtje. Over de vorderingen probeer ik weer te bloggen. Ook jullie blogs zal ik weer wat trouwer bezoeken. Anonieme reacties heb ik helaas moeten uitzetten. Wil je toch reageren stuur me dan een emailtje.

11 opmerkingen:

Annelies zei

Sterkte voor je man en voor jou.
Fijn weer bij je te lezen.

Guusje, zei

Wat fijn dat je er weer bent. Ik moest vandaag aan jullie denken en wilde je al een mailtje sturen. Fijn te lezen dat het weer wat beter gaat met jullie beiden. Het zal zeker niet makkelijk geweest zijn de afgelopen tijd. Veel sterkte gewenst voor jullie beiden.

Conny's-blog zei

Fijn dat je er weer bent en sterkte nog de komende tijd..........liefs.Conny

Annie Kingma zei

Heel fijn weer een berichtje van je te zien.
Sterkte voor je man, en ook voor jou.
Zo gaat dat, als er ziekte in huis is, gaat alles anders
Hoop van weer veel handwerk plezier.
Groetnis Annie

katrien zei

Welkom terug.
Beterschap voor je DH.

Else M Tennessen zei

Beautiful work!

Frederika zei

Leuk weer van je te lezen. Je hebt wel direct het een en ander op stapel staan.
Succes en beterschap

Johanna Zweden zei

Hallo Anita , had je al een mail gestuurd want ik miste je

Sterkte met je man, weet wat het is om een zieke man in huis te hebben, en DH heel veel sterkte en beterschap

Hoop dat de depressie oplicht en dat je weer in volle gang aan het handwerken kan gaan , dat geeft een mens energie, geloof me maar Anita

Liefs uit Zweden en doe het rustig aan, en de blogjes wachten wel, ik doe het ook wat minder, maar we weten tenminste dat het goed gaat met jullie

Pauline zei

Ik wens jou en je man sterkte met de operatie en het herstel. Succes met het opnemen van diverse draadjes van het leven.

Quibi zei

Fijn dat je er weer bent! Veel sterkte voor je man, maar ook voor jou om alles weer op te pakken.

Anoniem zei

welkom terug! en veel beterschap voor je man!