8

Welcome to my weblog. My name is Anita and I am 68 years old. I am quilting since 2005 and put a lot of time in it. I like classic quilts. I am a member of a little Bee who meet once a week. I like also machine embroidery.

Fijn dat je even langskomt. Mijn naam is Anita en ik ben 68 jaar jong. Ik quilt sinds 2005 en steek er behoorlijk veel tijd in. Ik ben lid van een kleine bee die wekelijks bijeenkomt. Ik hoop je vaker hier te zien.

dinsdag 18 oktober 2011

Life is Beautiful

Met al die swaps en kerst op komst is het soms lastig om een blog te schrijven. Maar gisteren liet Ingrid haar mooie LIB zien. Toen dacht dat ik die ook wel kon laten zien. Ik ben er langer geleden aan begonnen dan ik eigenlijk dacht. In juni 2010 ben ik begonnen met het snijden van de stofjes. De stofjes zijn uit de serie Moda Rouenneries.
De stitcheries waren zo leuk om te doen dat die eigenlijk heel vlug af waren. De sashings moesten geknipt worden omdat de streepjes een beetje scheef op de stof gedrukt waren. Hij is gequilt op de Quilt-as-you-go methode. In september 2010 had ik er, een nu veel gebruikte, quilt bij.

I started this Life is Beautiful quilt in june 2010. The fabric is Moda Rouenneries. The stitcheries were so nice to make that the quilt was growing fast. I quilted it Quilt-as-you-go. So in september 2010 I finished this quilt. I use it a lot. In daytime he is lying on the couch.

1 opmerking:

Annie Kingma zei

Hallo ik zoek even op internet naar "Life is beautiful"
Kom ik zo op je blog.
Meende dat ik je volgde altijd, maar heb je post niet gezien.
Mooi patroon , ik dacht dat het nieuw was, maar zie dat het er 2010 al was.
Mooi quilt
Groetnis Annie