8

Welcome to my weblog. My name is Anita and I am 68 years old. I am quilting since 2005 and put a lot of time in it. I like classic quilts. I am a member of a little Bee who meet once a week. I like also machine embroidery.

Fijn dat je even langskomt. Mijn naam is Anita en ik ben 68 jaar jong. Ik quilt sinds 2005 en steek er behoorlijk veel tijd in. Ik ben lid van een kleine bee die wekelijks bijeenkomt. Ik hoop je vaker hier te zien.

donderdag 9 oktober 2014

Project oktober

Else

Anita
Deze maand mocht Else kiezen. Het is een kerstmannetje geworden. We hebben beide onze materialen uitgezocht.

Afgelopen donderdag ben ik naar de handwerkbeurs geweest. Ik heb leuke dingen gekocht. Het is meeste is voor kerstcadeautjes dus kan ik hier niet laten zien. Ik heb mezelf verwend met mooie sokkenwol. Het was erg rustig. Niet leuk voor de standhouders maar voor ons wel fijn.

6 opmerkingen:

Truus zei

Leuk een kerstman en dan niet geborduurd.Heb een aantal amerikaanse borduurpatronen van een kerstman gekregen en hoop daar nog aan toe te komen.De Randjes liggen stil en ben al veel achter-Marken trekt!
gezellige dag en succes met Santa
groetjes,Truus uit Drenthe

Guusje, zei

Wat een leuke bee hebben jullie toch. Erg gezellig ook. Leuk project gaan jullie samen doen. En wat een mooie aankopen heb je gedaan. Dat worden geweldig mooie sokken.

quiltingmieke zei

piep dat ziet er allemaal weer érg leuk uit meid, de sokkenwol is ee, toppertje

knuf mieke

Lida zei

Heb ik je niet gezien en net als jij kwam ik met leuke cadeautjes thuis en voor mijzelf slechts wat stof om te borduren en een patroontje, maar het was wel genieten! Knuffel
Lida

Chris zei

Dat mannetje komt wel klaar voor de Kerst. Als het zo rustig is op zo'n beurs kan je tenminste lekker je gang gaan en alles goed zien. Prachtige wol is dat!

Frederika zei

Ja altijd een beetje dubbel met zo'n beurs nietwaar. Gelukkig heb je leuke dingen gevonden