8

Welcome to my weblog. My name is Anita and I am 68 years old. I am quilting since 2005 and put a lot of time in it. I like classic quilts. I am a member of a little Bee who meet once a week. I like also machine embroidery.

Fijn dat je even langskomt. Mijn naam is Anita en ik ben 68 jaar jong. Ik quilt sinds 2005 en steek er behoorlijk veel tijd in. Ik ben lid van een kleine bee die wekelijks bijeenkomt. Ik hoop je vaker hier te zien.

vrijdag 21 maart 2014

Na zonneschijn komt regen

Wat hebben we toch een prachtig weer gehad. Dus heel veel in de tuin gewerkt en gewandeld. Geen tijd dus voor bloggen of handwerken. Ik stond al helemaal in zomerstand. De randjes heb ik wel nog afgekregen.

Eerlijk gezegd is mijn deken nu af omdat ik het geen voorjaars- of zomerwerk vind. In het najaar wil ik nog we een deken gaan haken.
De borduurrandjes vind ik heel erg leuk om te doen.
Met de framed flowers loop ik nu al een maand achter. Niet erg, ze komen heus wel af. Verder ben ik stapels hexagonnen aan het snijden. Dan kan ik als het weer mooi weer lekker buiten zitten en ze aan het tafelkleed zetten. Dit tafelkleed bedoel ik.De afgelopen weken heb ik nog aan een borduurwerk voor een jarige vriendin gewerkt. Ze is een Jane Austen fan, dus dit vond ik wel leuk voor haar. Ze heeft het ondertussen ontvangen en was er blij mee. Daar doe je het toch voor.

11 opmerkingen:

katrien zei

Mooi die randjes borduurtjes.
Prachtig deken.

Chris zei

Ja, wat een verschil hè, met gisteren. We staan nu weer in de regen of herfst stand. Nou ja. Je deken is mooi joh. Hoe groot is die van jou geworden?? En je randjes zien er ook zo mooi uit.

marga zei

Hoi Anita.
Nou het weer op dit moment is koud en nat dus echt weer om met lapjes en draadjes aan de slag te gaan.
Jij bent ook met leuke en mooie dingen bezig.dingen bezig.
Groeten
Marga

Else M Tennessen zei

All your handworks are splendid! I love the crochet blanket especially, and you know I love the Bennet girls! I am looking at them right now on my desk...<3

Guusje, zei

Wat een mooi jane austenborduurwerk heb je gemaakt. Kan me voorstellen dat ze er blij mee is. Je randjeslap wordt erg mooi net als je deken. De wat een mooi hexagonnenkleed. Dat is heerlijk om aan te werken in de zomer en het voorjaar kun je overal mee naartoe nemen.

Anoniem zei

Met dit weer van deze dag zou je nog best een randje kunnen haken.
Mooi je randjeslap-loop hiermee achter-week 9
Gaat het nu beter met de rug van je man?
goed weekend
groetjes,Truus uit Drenthe

Annie Kingma zei

mooi jou randjes, en ook de deken.
Ik ben ook verder met de deken, wil hem voor de zomer af
Fijn weekeinde
Groetnis Annie

Willy zei

Je deken is mooi geworden. Leuk borduurwerkje ook voor je vriendin. Vandaag is het weer om binnen te blijven, dus maar verder randjes borduren en quilten.

Manuela zei

Schöne Randjes und auch deine Hexagonblümchen sehen super aus.

Liebe Grüße
Manuela

Frederika zei

Wat een leuk cadeautje. Stijlvol hoor. Je deken heeft ook prachtige kleurtjes

Tilly zei

Wat zijn je randjes mooi geworden, en een mooi cadeau. groetjes