8

Welcome to my weblog. My name is Anita and I am 68 years old. I am quilting since 2005 and put a lot of time in it. I like classic quilts. I am a member of a little Bee who meet once a week. I like also machine embroidery.

Fijn dat je even langskomt. Mijn naam is Anita en ik ben 68 jaar jong. Ik quilt sinds 2005 en steek er behoorlijk veel tijd in. Ik ben lid van een kleine bee die wekelijks bijeenkomt. Ik hoop je vaker hier te zien.

maandag 19 augustus 2013

Hardanger Sal

Een van de werken waar ik wel goed mee bij ben is de Hardanger Sal. Dit is het begin van het motiefje voor augustus. Zo'n klein werkje is ook heel goed bij te houden. Een van de oorzaken waardoor ik ook veel minder tijd aan handwerken besteed is het meer bewegen. Mijn DH en ik zijn te zwaar en bewegen te weinig. We hebben besloten daar flink aan te werken. Behalve dat we op ons eten letten lopen we tweemaal per dag en proberen ook eenmaal te fietsen. Het werkt wel. DH is al 8 kg afgevallen en ik 4 kg.
One of the items I am working on is the Hardanger Sal. This is the start of the motif for August. It is easy to do such small motifs in a month. One of the reasons I do not do a lot lately is because my DH and I decided to live healthier. We walk twice a day and cycle once a day and pay attention to our food. My DH lost 8 kg and I 4 kg.

17 opmerkingen:

Birgitte aka Bietje zei

Ga zo door. Ik weet hoeveel moeite afvallen kost. En met z'n tweeën is het gelukkig wat gemakkelijker.

Wilma zei

Goedemorgen Anita,
Ik weet wat een moeite het kost om af te vallen, gewoon rustig doorgaan met gezond eten en bewegen. Daarom heb ik vorig jaar een hondje gekocht ;-) en het werkt.
Succes en groetjes, Wilma

Saskia Smit zei

Dat zijn mooie berichten. Gezondheid boven alles hoor.

Tilly zei

Goed van jullie, gezondheid gaat voor de hobby, succes met het afvallen. groetjes Tilly

Willy zei

Hej Anita, goed dat jullie daar mee bezig zijn. Je gezondheid is belangrijk. Fijn dat er al resultaat is met de pondjes. Zo houd je het ook makkelijker vol en fietsen en wandelen is echt leuk. Wij gaan er ook elke dag op uit. Fijne week,

Madammeke Ongeduld zei

goed bezig ik kom van 102kg naar 51 kg

Elly zei

Knap van jullie hoor, dus woensdag niets bij de koffie?

Anoniem zei

Goed bezig jullie beiden. Proficiat met de afgevallen kilo's.

Chris zei

Oh wat goed van jullie. Dat vergt echt doorzetten en discipline. Maar jullie hebben al een mooi resultaat en dat stimuleert om door te gaan. Succes!!!

Anoniem zei

Wat goed dat jullie dit doen en met dit resultaat ook echt vol te houden! Zelf drink ik losse groene thee en dat heeft ook al zo'n 6kg minder opgeleverd.Met theezakjes helpt het niet,het moet losse thee zijn.
Veel succes!
groetjes,Truus uit Drenthe

Guusje, zei

Wat knap van jullie. En wat goed dat jullie al wat kwijt zijn want gezondheidisheel belangrijk. Je kerstwerk wordt mooi.

marga zei

Een goed plan waar jullie mee bezig zijn. Als je ouder wordt moet je inderdaad oppassen dat je niet te zwaar wordt. Ik denk dat er heel veel mensen van onze leeftijd zijn die daar mee te kampen hebben.
Maar het lukt jullie aardig lijkt mij zo.
Nog heel veel succes ook met het handwerk waar je mee bezig bent.
Groeten
Marga

Frederika zei

Wat ben je goed bezig zeg. Ik neem mijn petjes af voor jullie 12 kilo.
Succes Frederika

Marjan zei

Complimenten hoor! Gezondheid is zo belangrijk... Succes mrt alles!

Pauline zei

Succes met afvallen, onthoudt dat mannen makkelijker afvallen dan vrouwen, raar maar waar, dus laat je niet ontmoedigen als het bij hem "makkelijker" lijkt te gaan.
Geniet van je hardanger, volgende keer weer een plaatje?

Conny's-blog zei

Jullie zijn goed bezig zeg, ik zelf ben de laatste tijd ook weer bezig met nordic walken, mijn bloeddruk te hoog, was vandaag helemaal goed, dus help wel hoor. Maar
ja onze hobby is helaas zit werk he.........liefs.Conny

Johanna Zweden zei

Wat goed Anita , een voorbeeld voor iedereen, want ik denk dat als wij dames onze handwerk kamer induiken we vergeten, dat we ook eens moeten opstaan!

Ik dieet niet meer, maar probeer op alles te letten, wat ik eet, en dan gaat het langzaam maar het lukt

Succes voor jullie beiden. en geniet want als we de winter in gaan, worden we weer beertjes

Ik ga je volgen vandaag, opstap!


Fijne dag groetjes Joke