8

Welcome to my weblog. My name is Anita and I am 68 years old. I am quilting since 2005 and put a lot of time in it. I like classic quilts. I am a member of a little Bee who meet once a week. I like also machine embroidery.

Fijn dat je even langskomt. Mijn naam is Anita en ik ben 68 jaar jong. Ik quilt sinds 2005 en steek er behoorlijk veel tijd in. Ik ben lid van een kleine bee die wekelijks bijeenkomt. Ik hoop je vaker hier te zien.

vrijdag 21 december 2012

Farmers Wife en SSCS

Het is vrijdag en een beetje later dan gebruikelijk maar het is toch weer gelukt. Hier is blok 73 Rainbow flowers. Er zijn nu 69 blokken af en ik heb er minstens 83 nodig. In het nieuwe jaar wil ik ze aan elkaar gaan zetten.
Van mijn partner in de SSCS (swap) Susan mocht ik pakje 3 openen. Het is een schattig klein borduurtje. Ik heb er een cm bijgelegd om te laten zien hoe klein het is.


It is friday and a bit later as normal but block 73 Rainbow flowers is ready. I have finished 69 blocks and need at least 83. In the new year I will start putting them together.
My partner in the SSCS Susan allowed me to open the third parcel.  Inside a lovely little framed embroidery.

Geen opmerkingen: